Η πρόταση της εβδομάδας: Σοκολατένιες Καρδιές - Άγιος Βασίλης
Η πρόταση της εβδομάδας: Σοκολατένιες Καρδιές - Άγιος Βασίλης
- Λιώσιμο της Σοκολάτας:
- Λιώστε τις σταγόνες απομίμισης λευκής σοκολάτας σε ένα μπολ πάνω από μια κατσαρόλα με βραστό νερό ή στον φούρνο μικροκυμάτων, ανακατεύοντας μέχρι να γίνει λεία.
- Χρωματισμός της Σοκολάτας:
- Χρωματίστε το ένα μέρος με το Χρώμα Πάστας Red Oil Based Colour Mill για να της δώσετε το κόκκινο χρώμα. Αν θέλετε, μπορείτε να διαιρέσετε τη σοκολάτα σε 2 μέρη και να χρωματίσετε το καθένα διαφορετικά.
- Δημιουργία της Καρδιάς:
- Χρησιμοποιήστε το SPECIAL Καλούπι Σοκολάτας Διαμαντένια Καρδιά για να δώσετε στην σοκολάτα σας το σχήμα της καρδιάς. Για λεπτομερείς οδηγίες για το πως χρησιμοποιούνται τα SPECIAL καλούπια, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας εδώ.
- Γέμιση:
- Αν θέλετε, πριν κλείσετε τα δύο μισά της καρδιάς, γεμίστε το κέντρο με Κρέμα Σοκολάτας Φουντούκι Doppia Nocciola Chocolate ή μικρά καραμελάκια.
- Διακόσμηση:
- Χρησιμοποιήστε τη Μαύρη Ζαχαρόπαστα Smartflex Velvet για να δημιουργήσετε τη ζώνη. Ανοίξτε τη και κόψτε μια λωρίδα αρκετά μακρυά ώστε να τυλίξει τη μέση της καρδιάς. Χρησιμοποιήστε το Κουπάτ Με Έμβολο Μίνι Κύκλος για να δημιουργήσετε τα κουμπιά, και κολλήστε τα στην καρδιά χρησιμοποιώντας λίγη λιωμένη σοκολάτα.
- Για την αγκράφα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγη κίτρινη ζαχαρόπαστα ή ένα μικρό μπισκότο.
- Παρουσίαση:
- Η καρδιά σας ειναι έτοιμη! Μπορείτε να την παρουσιάσετε μαζί με ένα σφυράκι πινιάτας, με το οποίο μπορεί να την σπάσει ο τυχερός για να βρει την έκπληξη που έχει μέσα!
Καλές δημιουργίες! Και αν τις φτιάξετε, μη ξεχάσετε να μας τις δείξετε κάνοντάς μας tag στο instagram @lenkasweetdreams. Θα χαρώ πολύ να δω τα γλυκά σας!
Αφήστε ένα σχόλιο